Uitgebreide cursus KOOKTECHNIEKEN 

Helaas kunnen wij deze workshop voorlopig niet  aanbieden wegens tekort aan bevoegd personeel.

NIEUW BIJ In Bocca al Lupo  is de cursus KOOKTECHNIEKEN.

U kookt met passie en geniet daarvan, maar hoe doe je dat nu precies. Wat zijn de technieken. Hoe doen professionele koks het. Dit ligt nu allemaal binnen handbereik met de cursus Kooktechnieken. Leerzaam, leuk en samen met anderen die Uw passie delen. En dit alles in een sfeervollen ongedwongen omgeving.

In Bocca al Lupo wil naast onze Italiaanse cursussen ook voorzien in  een gedegen KOOKTECHNIEKEN cursus. Uiteraard wordt de cursus gegeven door een meesterkok, die U alle technieken en bereidingswijzen uitlegt en laat bereiden.

De cursus bestaat uit  5 lessen . De avond begint altijd met minimaal een half uur theorie. Daarna wordt er aandacht besteed aan de techniek op zich en vervolgens worden er 4 verschillende gerechten bereidt. Uiteraard worden de bereidde gerechten gezellig aan tafel geproefd.

Onderdelen TECHNIEK CURSUS

  • Les 1 Snijtechnieken en groentebereidingen
  • Les 2 Soepen en sauzen
  • Les 3 Vlees (o.a. uitbenen)
  • Les 4 Vis (o.a. div. soorten fileren), schaal en schelpdieren (maken van een ceviche)
  • Les 5 Grande Finale Improvisatie les: met de geleerde technieken van de hele cursus op basis van door ons aangeleverde ingrediënten een eigen menu koken.
    Tijdens de Grande Finale bestaat de mogelijkheid dat de cursisten iemand uitnodigen om mee te genieten van het door hen gekookte diner.

Data en prijzen   Cursus Kooktechnieken in 5 lessen

Data 2020  Bedrag p.p.
Maandag

OF

Woensdag 

Grande Finale    

 Zaterdag  gast  op het diner 3-gangen

LET OP! Bij 10 personen zal de cursus doorgang vinden. Bij minder aanmeldingen kan de cursus verplaatst worden naar andere datum.

Voorwaarden en condities :

  • Individuele deelname, voor personen vanaf 18 jaar.
  • 4 cursusavonden en op de laatste cursusavond de Grande finale
  • Aanvangstijd is 18.00 uur.
  • U kunt aangeven of van sommige producten een allergische reactie krijgt, dan kunnen we daar rekening mee houden. 
  • Deelname aan de cursus Kooktechnieken bedraagt € 395,00 inclusief btw.
  • Dit is voor 5 avonden in dezelfde samenstelling.
  • De prijs is inclusief 1 welkomstdrankje per persoon en koffie of thee met iets lekkers en inclusief vers Italiaans brood met olijfolie en boter  vooraf.
  • Gratis mooie In Bocca al Lupo schort.
  • Betaling bij vooruitbetaling na ontvangst factuur
  • Een afwasser is bij de prijs inbegrepen.
  • U kunt de cursus niet tussentijds opzeggen.
  • Op alle cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Inschrijvingsprocedure

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl 
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Wij zenden u een boekingsbevestiging met factuur.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, Rekeningnummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank Haarlem onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist.