Besloten lunch of diner

Heeft u iets te vieren met familie, vrienden, jaarclubgenoten, afscheid, jubileum of wilt u gewoon met een aantal personen in een besloten sfeer eten, dan bent u bij In Bocca al Lupo aan het goede adres.

In onze gezellige sfeervolle ruimte is het ongedwongen toeven en uiteraard heerlijk lunchen en dineren.

U kunt zich vrij bewegen, van plaats verwisselen, speeches houden, zingen. Dit zijn een paar voorbeelden van de voordelen van besloten dineren.

Onze keuken is voornamelijk Italiaans met een knipoog naar andere mediterrane landen. Vis, vlees, vegetarisch en verse huisgemaakt pasta’s en sauzen.
Van lekker eenvoudig tot zeer culinair.

Op verzoek kunt u ook genieten van andere keukens.  Hiervoor werken wij samen met de beste koks die geboren en getogen zijn in het land van hun keuken en uiteraard een gecertificeerde opleiding hebben genoten.

Wij gebruiken uitsluitend de beste producten, zoals biologisch vlees en dagverse eerlijke gevangen vis (MSC gecertificeerd).. De smaak zit in het product en niet in de toevoeging. Hier staan wij voor.

MENU
Een menu samenstellen doen wij samen met u, rekening houdend met uw wensen. Uiteraard begeleiden wij u met het voorstellen van gerechten uit het seizoen. Er is al een 3-gangen menu voor € 37,50

AANTAL  maximaal 30 personen. 

LOCATIE : Basisbedrag tot 12 personen € 175,00 Iedere persoon extra € 9,50 (tijdsduur 5 uur, daarna € 55,00 per uur in tijdseenheden van een half uur.)

INCLUSIEF:

° Gratis waterkannen met water, vers brood met
boter en olijfolie bij binnenkomst, Italiaanse koekjes
of chocolaatjes bij de koffie of thee
U heeft exclusief gebruik van onze  locatie, aankleding met kaarsen en bloemen, bediening en afwasser. Damast wordt extra in rekening gebracht.

Stuur uw aanvraag naar: nancy@boccalupo.nl of bel 06-41229313 voor een persoonlijke afspraak.