Koken en dineren met een eigen groep

Tongenkreeft

Wie droomt er niet van een reis door Italië en van al het heerlijks dat haar keuken voortbrengt. Zelfs in de armste regio’s wordt de Italiaanse keuken gekenmerkt door verse en pure producten, die omringd met liefde en passie tot unieke gerechten leiden. U gaat het allemaal beleven in combinatie met de heerlijkste wijnen uit de verschillende streken. Wij koken menu’s die bij het seizoen passen.

Uw eigen groep

U kunt bij ons koken met een eigen groep of gezelschap.  U heeft dan de ruimte exclusief voor uw gezelschap zonder andere groepen. De locatie is gezellig en intiem zodat het ook bij kleinere groepen  warm en gezellig is. U mag een eigen datum kiezen en als deze vrij is kunt u deze datum boeken. Wij werken uitsluitend met biologisch vlees, verse vis van de beste leveranciers en volgens de MSC norm gevangen en zoveel mogelijke met biologische groenten. Veel van de producten die wij gebruiken komen rechtstreeks uit Italië.                                                                                                                                                                   Aantal personen :  minmaal 12 personen  

Aandachtspunten kookcursus

De les start met een uitleg over een aantal specifieke onderdelen van het te koken menu. Vervolgens kookt u in groepjes van 3 of 4 personen. Aansluitend nuttigt u het diner aan een stijlvol gedekte tafel. Al genietend bespreken we de verschillende gangen en de bijpassende wijnen.

Verschillende workshops en prijzen

U kunt met een eigen groep een kookcursus ‘de reis door Italie’  boeken of een workshop pasta maken.

De tijdsduur van een cursus staat achter de prijs per persoon. Het eerste half uur uitloop is voor onze rekening. Daarna berekenen wij € 55,00 per uur in tijdseenheden van 30 minuten.

Beste deelnemers aan onze workshops.

Gezien de buitensporige prijsstijgingen en energiekosten zijn wij helaas genoodzaakt een (hopelijk tijdelijke) toeslag van 15% te berekenen op onze workshopprijzen zoals onderstaand vermeld. Afhankelijk van het jaargetijde en de verdere ontwikkeling zullen wij dit percentage per maand bekijken. Wij hopen op uw begrip.

  • Kookcursus De reis door Italie 3-gangen   €  64,50 per persoon ( 4 uur)
  • Kookcursus De reis door Italie 4-gangen  € 72,50 per persoon (5 uur)
  • Kookcursus De reis door Italie 4-gangen de Luxe € 79,50 per persoon (5 uur)
  • Cursus Pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen € 64,50 (tot 10 personen)(4 uur)

Naast de cursus en het diner zijn bij de prijs inbegrepen::

– Kraanwater in kannen.

– Vers gebakken biologisch desembrood met heerlijke olijfolie en boter

– Heerlijke Italiaanse koekjes of chocolaatjes bij de koffie of thee.

Schorten

– Huur schorten: € 3,50 per schort

– Koop schorten € 16,50 per stuk

VOORWAARDEN EN CONDITIES

  • De prijzen zijn consumentenprijzen en inclusief diner, exclusief consumpties
  • Afhankelijk van de boekingsdatum vragen wij een aanbetaling van 30 tot 50% van de vaste prijs.
  • Op alle cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u onderaan de pagina.
  • Contact: nancy@boccalupo.nl of 06-41229313