Eenmalige kookworkshop Vegetarisch koken met diner 3-gangen

NIEUW BIJ In Bocca al Lupo  VEGETARISCH KOKEN

In Bocca al Lupo wil naast onze Italiaanse cursussen ook voorzien in  een gedegen onderbouwde Vegetarische kookcursus. Wij hebben hiervoor afspraken gemaakt met gecertificeerde professionals.

Wij zijn trots dat wij een mooie hand-out voor  deze cursus aan jullie kunnen meegeven,  samengesteld door gediplomeerde leden opgeleid door VIP Health & Nutrition in Haarlem samen met de Groene Kookakademie, de enige opleiding in Nederland die opleidt tot vegetarisch kok.

Wilt u wat vaker vegetarisch eten of heeft u in uw familie of vriendenkring vegetariërs die u graag ook iets lekkers wilt voorschotelen en zou u hier graag wat meer kennis en ervaring mee opdoen? Bent u benieuwd hoe u een goede vegetarische maaltijd op tafel kunt zetten? Tijdens deze basisworkshop vegetarisch koken leert u hoe u een voedzaam, uitgebalanceerd lekker en oogstrelend vegetarisch menu kunt maken.

U gaat met de groep een 3-gangenmenu koken. De kookworkshop is bedoeld om u inspiratie te geven; we bereiden eenvoudige, maar smaakvolle gerechten, die u thuis ook heel gemakkelijk kunt maken.

Beste deelnemers aan onze workshops. 

Gezien de buitensporige prijsstijgingen en energiekosten zijn wij helaas genoodzaakt een (hopelijk tijdelijke) toeslag van 15% te berekenen op onze workshops. Afhankelijk van het jaargetijde en de verdere ontwikkeling zullen wij dit percentage per maand bekijken. Wij hopen op uw begrip. 

Data en prijzen 2023  éénmalige open cursus Vegetarisch koken, theorie en  minimaal 8 gerechten bereiden, voor- hoofd- en nagerechten (18.30-22.30 uur)

Dag Datum Bedrag p.p.
donderdag  19 oktober € 69,50 Volgeboekt
donderdag  2 november € 69,50 Nog 5 plaatsen

Inschrijvingsprocedure

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Vermeld: de datum van de cursus die u wenst te volgen.
  • Wij zenden u een boekingsbevestiging.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, IBAN nummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist van deze cursus.
  • Maximaal 12 deelnemers.

Annuleringsvoorwaarden workshops voor open inschrijving 2022

De workshop deelname kan NIET geannuleerd worden zodra deze gefactureerd is.

Uiteraard mag U wel altijd kosteloos eenmalig nieuwe datum kiezen.