kookcursusitaliaanskoken-1De kookstudio is er voor iedereen die zin heeft om een leuke en leerzame kookworkshop Italiaans koken te volgen. Ervaring is niet noodzakelijk en wij garanderen een leerzame gezellige avond.

U kunt alleen of samen met een vriend, vriendin, partner of collega inschrijven voor alle kookworkshops die wij bieden. Zie hiervoor  het overzicht kookworkshops van alle beschikbare data voor individuele inschrijving.

Groepen en bedrijven hebben dezelfde mogelijkheden, maar kunnen een eigen datum kiezen waarop ze een boeking wensen te doen. Kijk hiervoor onder GROEPSKOKEN.

Wanneer u met uw muis op De Kookstudio gaat staan,  treft u een overzicht van de  specifieke kookworkshops  en ziet u de verschillende mogelijkheden en de data waarop deze gegeven worden en wat de kosten zijn.

De ervaring heeft ons geleerd dat dit leuke sociale avonden zijn waarop men een gezamenlijke passie deelt, koken. Dit schept een band en een losse informele sfeer.

Er zijn minimaal 8,  maximaal 12 personen aanwezig per avond. Daardoor is er voldoende aandacht voor iedereen. Kookervaring is niet noodzakelijk.

Voor groepen, gezelschappen en bedrijven hebben wij speciale arrangementen. Wij maken maatwerk voor iedereen die wat wil leren,  lekker wil eten en een geweldige avond wil hebben. Ga hiervoor naar GROEPSKOKEN.

Beste deelnemers aan onze workshops. 

Gezien de buitensporige prijsstijgingen en energiekosten zijn wij helaas genoodzaakt een (hopelijk tijdelijke) toeslag van 15% te berekenen op onze workshops. Afhankelijk van het jaargetijde en de verdere ontwikkeling zullen wij dit percentage per maand bekijken. Wij hopen op uw begrip. 

Info en prijzen
Ga met uw muis op De Kookstudio staan. Deze opent zich en u ziet alle mogelijkheden op een rij. Ga naar een van de cursussen of workshops en klik op een cursus van uw keuze. U krijgt dan alle informatie over de inhoud van de cursussen, de data en de prijzen. Bij overzicht cursusdata, prijzen en condities heeft u alle individuele cursussen nog eens op een rijtje.

Voor inschrijvingen of indien u vragen heeft, kunt u zich wenden tot info@boccalupo.nl of telefonisch op nummer 06-41229313

blinialsalmoneBORREL

Ook voor  een borrel tot 60 personen kunt u in onze gezellige ruimte terecht. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden om zo het beste resultaat te bereiken.

Besloten Diner
U kunt met een eigen gezelschap het restaurant  voor u  alleen boeken. De kok kookt een volledig diner in besloten kring zodat u uw eigen privérestaurant heeft. Het menu stellen wij persoonlijk met u samen.

Op al onze activiteiten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. U vindt deze onderaan de website.