Eénmalige individuele workshop Patisserie  (deze cursus wordt op dit moment niet aangeboden)

Wat is er lekkerder dan een mooie maaltijd afsluiten met een geweldig dessert, een feest opluisteren met heerlijke taarten en gebak of zelfgemaakte chocoladebereidingen. Een echte workshop voor liefhebbers van heel Holland bakt.

In deze workshop maak je kennis met diverse technieken van patisserie bereiden. Het maken van een bodem, een mooie parfait, taarten, merengue, chocolade mousse en rood fruit coulis, amandeltuilen en natuurlijk chocolade truffels in verschillende uitvoeringen.

Onder leiding van onze meester-patissier leert u de fijne kneepjes van het vak. De les start met een theoretische uiteenzetting van het onderwerp, waarin onder andere de ontstaansgeschiedenis, kooktechnieken, warenkennis en andere zaken aan bod komen. Vervolgens ga je zelf in kleine groepjes aan de slag en brengt u al het geleerde in de praktijk. Daarna proeven we van de diverse gemaakte lekkernijen bij een kopje koffie of thee.

TIP : Het is handig om wat bakjes mee te nemen om een deel van de lekkernijen mee naar huis te nemen.

Data en prijzen   éénmalige open Patisserie (middag 12.00- 16.00 of avond  18.30-21.30 uur)

Dag Datum Bedrag p.p.  Duur ca. 4 uur
€ 65,00  12.00 – 16.00
  • Naast de workshop zijn bij de prijs inbegrepen:
    – Kraanwater in kannen
    – Koffie en thee

Voorwaarden en condities

  • U mag een eigen schort meenemen of u kunt een schort huren tegen een vergoeding van € 3,50 p.p.
  • Een leuke In Bocca al Lupo schort aanschaffen kan ook voor € 12,50 p/st.
  • De prijzen zijn consumentenprijzen,  exclusief consumpties
  • Op alle cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u onderaan de pagina.

 

Inschrijvingsprocedure

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl of u telefonisch aanmelden via 06-41229313
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Vermeld: de datum van de cursus die u wenst te volgen.
  • Wij zenden u een boekingsbevestiging.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, IBAN nummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank Bollenstreek onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist van deze cursus.
  • Bij minimaal 12 personen zal de cursus doorgang vinden. Bij minder aanmeldingen kan de cursus verplaatst worden naar een andere datum.