OVERZICHT ALLE DATA VAN WORKSHOPS EN CURSUSSEN

(Lees voor meer informatie de voorwaarden en condities onderaan deze pagina of de informatiepagina’s per workshop/cursus)

Beste deelnemers aan onze workshops.

Gezien de buitensporige prijsstijgingen en energiekosten zijn wij helaas genoodzaakt per 1 september 2025 een  toeslag van 15%  berekenen op onze workshopprijzen zoals onderstaand vermeld. Afhankelijk van het jaargetijde en de verdere ontwikkeling zullen wij dit percentage per maand bekijken. Wij hopen op uw begrip.

Data en prijzen 2025 éénmalige open cursus ‘De reis door Italië’ 3- en 4 gangen. 

Dag Datum 3-gangen 4 uur 4-gangen 4,5 uur  aanvangstijd
zaterdag   6 september € 65,50 Nog 4 pltsn   18.30 uur
vrijdag  12 september € 74,50 Nog 4 pltsn   18.30 uur
vrijdag  19 september € 74,50 Volgeboekt   18.30 uur
vrijdag    3 oktober € 65,50 Nog 12 pltsn   18.30 uur
zaterdag    4 oktober € 74,50 Nog 12 pltsn   16.00 uur
vrijdag  10 oktober € 65,50 Nog 12 pltsn   18.30 uur
zaterdag  11 oktober € 74,50 Nog 12 pltsn   18.30 uur
donderdag  16 oktober € 65,50 Nog 12 pltsn   18.30 uur
vrijdag  17 oktober € 74,50 Nog 1 pltsn   18.30 uur
zaterdag   25 oktober € 74,50 Nog 3 pltsn   16.00 uur
zaterdag   1 november € 74,50 Nog 3 pltsn   18.30 uur
vrijdag   7 november € 74,50 Volgeboekt   18.30 uur
zaterdag  22 november € 74,50 Nog 12 pltsn   18.30 uur
donderdag  11 december € 82,50 Nog 12 pltsn  18.30 uur *
vrijdag  12 december € 82,50 Nog 12 pltsn  18.30 uur *

**Bij koken voor de Kerst leer je technieken en tips om gerechten zoveel mogelijk 1 of 2 dagen voor de Kerstdagen al klaar te maken en die weinig tijd op de dag zelf nemen om op tafel te zetten.  Uiteraard zijn alle gerechten van luxe kwaliteit en uitstraling, dus zeker Kerstwaardig.

Data en prijzen 2025 éénmalige open cursus pasta, ravioli, cannelloni en hun sauzen

Aanvang 18,30 uur. Bedrag € 65,50 p.p.

Dag Datum Bedrag p.p. max 10 p./avond
donderdag  24  juli € 65,50 volgeboekt
vrijdag  26 september € 65,50 Nog 6 pltsn
donderdag  30 oktober € 65,50 Nog 9 pltsn

Data en prijzen 2025 éénmalige open cursus Vegetarisch koken en theorie met hand-out voor thuis en minimaal 6 gerechten bereiden, voor- hoofd- en nagerechten.

Dag Datum Bedrag p.p. 3 gangen  Bedrag p.p. 4-gangen
vrijdag  11 oktober  € 74,50 Volgeboekt
woensdag  19 februari 2025  € 74,50  Volgeboekt
zaterdag  8 maart 2025  € 74,50  volgeboekt

Voorwaarden en condities alle workshops

  • Naast de cursus en het diner zijn bij de prijs inbegrepen::
    – Kraanwater in kannen.
    – Vers gebakken biologisch desembrood met mooie Italiaanse olijfolie en boter
    – Heerlijke Italiaanse koekjes bij de koffie of thee.
  • U mag een eigen schort meenemen of u kunt een schort huren tegen een vergoeding van € 4,00 p.p.
  • Een leuke In Bocca al Lupo schort aanschaffen kan ook voor € 17,50 p/st.
  • De prijzen zijn consumentenprijzen en inclusief diner, exclusief drankjes.
  • De minimum leeftijd is 18 jaar.
  • Op alle cursussen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze vindt u onderaan de pagina.

Inschrijvingsprocedure alle workshops

  • U kunt een email sturen naar nancy@boccalupo.nl
  • Vermeld: naam, adres, postcode, telefoonnummer en e-mailadres
  • Vermeld: de datum van de cursus die u wenst te volgen.
  • Wij zenden u een boekings bevestiging met factuur.
  • Vervolgens kunt het bedrag van de cursus overmaken aan:
  • In Bocca al Lupo, IBAN nummer NL73RABO011.04.56.521 bij de Rabobank Haarlem onder vermelding van het factuurnummer.
  • Nadat uw betaling is ontvangen bent u ingeschreven als cursist van deze cursus.
  • LET OP! Bij minimaal 10 personen zal de cursus doorgang vinden. Bij minder aanmeldingen kan de cursus verplaatst worden naar een andere datum.

Annuleringsvoorwaarden workshops voor open inschrijving 2025

De workshop deelname kan NIET geannuleerd worden zodra deze is gefactureerd.

U  mag  éénmalig tot 7 dagen voor de uitvoerende datum kosteloos een nieuwe datum kiezen.  U mag ten alle tijde vervangende deelnemers in uw plaats laten deelnemen.